Регіонали і комуністи хочуть позачергово засідати у четверг

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 10.06.2013 11:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20855

У Партії регіонів вже є потрібна кількість підписів для проведення позачергового засідання парламенту.

Про це «Коментарям» повідомило джерело в Партії регіонів.

За його словами, на порядок денний можуть бути винесені питання про призначення нового члена Центрвиборчкому, а також нових членів Вищої ради юстиції. «Хоча не виключено, що ці питання все ж таки будуть відкладені», - відзначило джерело. Також будуть підняті питання щодо так званого євроінтеграційного блоку законопроектів.

Як повідомлялося раніше, у п´ятницю, 7 червня, глава фракції Партії регіонів у ВР Олександр Єфремов заявив про те, що Партія регіонів збирає підписи за проведення позачергового засідання ПР.

Раніше в опозиції заявили, що блокуватимуть роботу ВР, поки низка їхніх вимог не буде виконана. Зокрема, лідери ОО вимагали особистої присутності Віктора Януковича в парламенті та представлення його послання до нардепів.

У свою чергу спікер Володимир Рибак заявив, що всі вимоги опозиції під час переговорів були обговорені та узгоджені. Проте опозиція не відмовилася від блокування ВР. На це Рибак заявив, що йому надійшли пропозиції провести «виїзне засідання ВР», і що він «думає над цим питанням», проте ще не знає, «де і як це відбудеться».

У свою чергу Єфремов заявив, що Партія регіонів не пустить опозицію на засідання парламенту, якщо воно відбудеться за межами сесійної зали ВР.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.