Журналістка Тетяна Чорновол з боєм повернула авто, яке в неї забрали у Межигір’ї [відео]

Автор/джерело -  © «Українська правда»



Дата публiкацiї - 12.06.2013 16:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20870

Активіст «Дорожнього контролю» допоміг журналістці забрати машину зі штрафмайданчика, куди авто забрали після акції під «Межигір’ям» 6 червня. Під час сутички постраждав телеоператор.

Про це Чорновол пише у своєму блозі на "Українській правді".

"Визволити моє авто вдалося лише завдяки командній роботі громадських активістів. Особливо дякую Андрію Дзиндзі з "Дорожнього контролю", який організував "рятувальні" заходи", - пише вона.

При цьому журналістка пише, що її шокувала "поведінка гопника та власника штрафмайданчика ДАІ Артура Соловьйова".

"Його брутальна лайка, приїзд на "стрілку" з журналістами на авто без номерів, удар ногою по журналісту на очах міліціонерів та камер центральних ЗМІ примушує зробити висновок, що в країні все набагато гірше, ніж ми уявляємо", - пояснює Чорновіл.
За її словами, "рекетир Артур" отримав від неї "хорошого ляпаса".

Під час сутички постраждав телеоператор

"Я думаю, ще кілька днів сліди під оком йому будуть нагадувати, що не слід використовувати "тюремно-туалетну" лексику у розмові не лише з жінкою, а з будь-ким. Не в його компетенції відміняти право на гідність", - заявляє Чорновол.

На її думку, Соловьйов "відчуває повну вседозволеність та безкарність, вважає себе королем ситуації" і "вірить, що гопники нині керують країною на всіх рівнях".
"У країні, де на низовому рівні вже панують Артури та Тітушки, "хати з краю" не буває. Як приклад, коли підпалили автомобіль "ударівця" в Броварах згоріло два автомобіля його сусідів, дуже далеких від політики", - наголошує журналістка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.