ПР знову збирається на “виїзне” засідання парламенту

Автор/джерело -  © Дзеркало тижня



Дата публiкацiї - 17.06.2013 14:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20908

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов знову заявив, що в разі, якщо опозиція буде блокувати роботу Верховної Ради, то більшість готова працювати самостійно.

"У нас є більшість, яка готова працювати. Це більшість готова приймати рішення, і якщо будуть спроби далі перешкоджати роботі парламенту, значить, ми проведемо засідання більшості. Відразу наперед можу сказати - без запрошення тих, хто зриває засідання. І ухвалимо відповідні закони", - заявив Єфремов на брифінгу в понеділок у Києві.

Він підкреслив, що такі дії "в рамках закону".

У свою чергу, голова Верховної Ради Володимир Рибак виступає проти проведення виїзного засідання парламенту.

"Виїзне (засідання), не виїзне - це інше питання. Я б не хотів, щоб було виїзне, для цього є парламентський зал", - сказав Рибак на прес-конференції в понеділок, відповідаючи на питання про те, чи може бути проведено виїзне засідання парламенту у випадку, якщо опозиція заблокує зал засідань.

"Є різні провокаційні заяви і більшість сьогодні - це приблизно 250-260 депутатів, які наполягають на тому, щоб проходила сесія, і відбувався розгляд питань порядку денного, а де воно буде проводитися - це визначать", - сказав Рибак.

"Я поки що розглядаю питання про те, щоб працювати разом і більшості, і опозиції", - підкреслив спікер.

Як відомо, через блокування опозицією сесійної зали парламенту 6 червня, Партія регіонів збирала підписи за проведення виїзного засідання Верховної Ради.

4 квітня депутати більшості провели засідання в актовій залі комітету Верховної Ради, оскільки сесійну залу парламенту на вул.Грушевського було заблоковано опозиціонерами.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.