З Путіним Росію очікують застій та репресії

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 18.06.2013 14:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20918

За Владміра Путіна ситуація в Росії чим далі ставатиме все більше застійною, а режим все більш репресивним.

Таку думку у своїй статті для видання The American Interest висловив президент правозахисної організації Freedom House та колишній помічник державного секретаря США з питань демократії Девід Кремер.

«Чому ми повинні підтримувати вступ Росії до Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), тоді як Москва вже вступила до СОТ, але звільняти Росію від зусиль США «захищати і заохочувати» цінності? Чому ми хочемо, щоб вона приєдналася до іншої регульованої організації, а потім кидала виклик її правилами? Вона вже робить це в Організації з безпеки і співробітництва в Європі й Раді Європи та ігнорує свої зобов’язання в рамках Загальної декларації прав людини та навіть викликає стурбованість у СОТ. Давайте думати двічі перш, ніж привітати Росію в нових організаціях, цілісність яких вона може підірвати», - зауважує Кремер.

«Крім того, найбільша перешкода для подальшої інтеграції Росії в умовах глобалізованої економіки не має нічого спільного з підтримкою чи опозицією з боку США: причиною проблем Росії є неприборкана корупція, яка відганяє вкрай необхідні іноземні інвестиції…

Збільшенням день за днем репресій Путін будує авторитарний режим, який не проявляє жодної поваги до власного народу або законів...Сполучені Штати не повинні допомагати і сприяти Путіну, легітимізуючи його владу через порожній стратегічний діалог. Росія за керівництва Путіна ніколи не зможе стати «динамічною», вона лише стане все більш і більш гнилою та застійною, але і більш репресивною й авторитарною, позаяк це є єдиним способом для Путіна втримати контроль», - переконаний експерт.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.