Міністр інфраструктури не впевнений, що наступної весни дорожнє покриття не зникне разом із снігом

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 21.06.2013 12:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20958

Міністр інфраструктури Володимир Козак не зміг пообіцяти, що наступної весни проблеми з дорогами не буде.

Про це він сказав під час години запитань до уряду у Верховній Раді.

До міністра із запитанням звернулася нардеп від Партії регіонів Ганна Герман. Однак, перед тим вона закликала спікера Володимира Рибака вибачитися перед урядовцями.

"Ми маємо попросити вибачення перед членами Кабміну за те, що у нас в залі таке діється. Якщо ми запрошуємо членів уряду, то треба їх вислухати, - наголосила "регіоналка". - Тому у мене запитання до міністра з чудовим українським прізвищем Козак. Чи гарантуєте ви, що наступної весни не буде такої катастрофічної ситуації з нашими дорогами".
Натомість міністр запевнив, що робитиме все для цього.

"Я не хочу сказати, що наступної весни все буде гарно. Бо роботи ведуться і їх багато. Але на це потрібно фінансування. Хочу запевнити: роботи, які проводяться з модернізації та будівництва будуть виконані якісно і всі дороги будуть слугувати народу не один рік. Що стосується інших доріг, то там виникатиме таке питання. За один рік ми питання не вирішимо, але будемо робити все, щоб народ був задоволений", - запевнив Козак.

По завершенню години питання до уряду спікер Володимир Рибак таки вибачився перед міністрами за поведінку народних депутатів. Перед парламентарями сьогодні відзвітували міністр культури Леонід Новохатько та голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських.

Наразі у сесійні залі розглядаються депутатські запити та законопроекти.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.