Луценко закликав опозицію не пропонувати українцям чергового вождя, а план і команду

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 25.06.2013 11:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=20975

У рамках президентської передвиборної компанії опозиція повинна запропонувати конкретний план дій і команду для того, щоб відновити довіру суспільства, а не чергового вождя.

Про це заявив екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в інтерв’ю "5 каналу".

"Українське суспільство правильно реагує. Коли воно бачить, що мітинги є лише пропозицією: "вибери мене - ні, мене"- це просто кастинг кандидатів на який цікаво подивитися, але це не привід для повстання. Після Майдану, люди мають постмайданну травму - психологічну травму зрад, невдач і поразок, я в тому числі винен в цьому, і не втомлююся вибачатися за це. Але за одного битого, двох небитих дають, людина яка зробив висновки з невдач - сильніша. Так ось мої висновки збігаються з висновками людей - перестаньте пропонувати чергового вождя, при всій повазі до ролі й особистості в майбутній президентській - запропонуйте нам план і команду. Про це я й кажу: буде план, буде команда - люди вийдуть на вулиці. Але на цей раз вони вийдуть не за нового президента, на цього разу вони вийдуть за нову країну", - цитує Луценка його прес-служба.

Нагадаємо, раніше Луценко пояснив, що не вступатиме у «Батьківщину», однак працюватиме на відновлення довіри виборців до опозиції. «Я сьогодні не вступив у партію «Батьківщина» по одній простій причині: я впевнений, що найбільший потенціал змін – не в опозиційних партіях, а у формально безпартійному суспільстві, яке перестало чути політиків», – заявив Луценко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.