На Миколаївщині у райцентрі, який повстав проти міліціонерів-гвалтівників, відключили інтернет

Автор/джерело -  © ІМІ



Дата публiкацiї - 1.07.2013 16:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21024

Після заворушень у смт Врадіївка Миколаївської області через згвалтування молодої жінки у селищі відключили інтернет, повідомляють Новости N.

Як пише видання, 30 червня жителі селища вийшли на акцію протесту з вимогою покарати двох співробітників міліції, які підозрюються в згвалтуванні і нанесенні тяжких тілесних ушкоджень молодій жінці.

Заворушення в селищі почалися ще вранці: кілька десятків місцевих жителі вийшли до будівлі міліції з вимогою заарештувати старшого лейтенанта міліції Євгена Дрижака, підозрюваного в згвалтуванні.

Пізніше вже кілька сотень жителів селища вимагали його арешту біля будівлі Врадіївського районного суду.
Обстановка у Врадіївці була напружена, до райцентру підтягували додаткові сили міліції. В селищі знаходилося все керівництво правоохоронних органів області.

Як нагадує видання, 26 червня троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну мешканку смт Врадіївка Ірину К., вивезли її в лісосмугу біля села Сирове і згвалтували. По дорозі і на місці згвалтування дівчину жорстоко били.

В даний час потерпіла знаходиться у відділенні нейрохірургії ЛШМД м. Миколаєва. У неї діагностовано відкриті переломи черепа в декількох місцях, різані рани голови, обличчя, множинні удари і гематоми. Ірині вже зроблено дві хірургічні операції, стан її розцінюється як важкий.

Жертва насильства повідомила слідчому, що її побили і згвалтували два офіцери міліції - лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак. У побитті також брав участь місцевий таксист на прізвище Рябіненко. Поліщук та Рябіненко затримані, що ж стосується Дрижака, то у нього виявилося алібі - він, нібито, в момент злочину чергував у райвідділі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.