Деградація. Нардеп Москаль розповів, як міліцейське керівництво намагалося обдурити керівництво держави

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.07.2013 15:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21035

Народний депутат України Геннадій Москаль оприлюднив частину зведення, яке подається керівництву держави, в якому йдеться про злочин у Врадіївці.

“Зґвалтування й звіряче побиття молодої жінки у Врадіївці відбулося 27 червня, проте злочин подано в оперативних зведеннях за 29 червня (до Верховної Ради зведення надійшло тільки 1 липня)”. - написав Москаль на своїй сторінці у Facebook.

Він цитує тест документу: “Кримінальні правопорушення, інші правопорушення, надзвичайні ситуації та інші події, пов’язані з особовим складом органів і підрозділів внутрішніх справ.

У селищі Врадіївці Миколаївської області в результаті проведення слідчих дій затримано інспектора дозвільної системи Врадіївського райвідділу УМВС України в згаданій області лейтенанта міліції Поліщука, 1990 р.н., та місцевого жителя Рабієнка, 1991 р.н., єгеря Врадіївського лісництва.

Попередньо встановлено, що вони вночі 27 червня на вулиці вказаного селища заподіяли тілесні ушкодження жительці цього ж селища Крашковій, 1984 р.н., без постійного місця роботи, й відібрали в неї годинник та мобільний телефон (вилучено). Потерпілу госпіталізовано. За даним фактом слідчим відділенням зазначеного райвідділу відкрито два кримінальні провадження за ч.2 ст.187 та ч.І ст.121 КК України (розбій й умисне тяжке тілесне ушкодження).”

За словами Москаля фабула злочину наведена "у сильно пом’якшеному" вигляді.

"І жодного слова про ще одного учасника злочину — старшого лейтенанта Євгена Дрижака, а також те, що злочинці ґвалтували жінку. Аналогічні зведення надійшли також в Адміністрацію Президента та Кабмін. Фактично, МВС, фальсифікуючи дані, намагалося приховати злочин. А не вдалося це лише завдяки активності громадськості та ЗМІ". - пише Москаль.

За його словами, він вже спрямував відповідне звернення до Генеральної прокуратури, щоб спробі фальсифікації була надана правова оцінка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.