Єфремов не знає, що вживали нардепи-регіонали під час ухвалення законів

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 5.07.2013 17:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21077

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не бачив, хто з його колег розпивав 4 липня спиртні напої у сесійній залі.

Коментуючи інформацію про те, що депутати фракції ПР вчора під кінець вечірнього пленарного засідання розпивали спиртні напої прямо в сесійній залі під балконом, Єфремов сказав: "Ви не можете сказати, що я тут в чомусь замішаний, тому що у мене досить великий обсяг роботи, і я постійно перебував у процесі законотворчої роботи. я не маю жодних фактів з цього питання, хто чим займався в залі. Я знаю, що голосування було ефективне. А все інше - це ваші проблеми".

Як повідомлялося раніше, Народний депутат від "Батьківщини" Володимир Ар’єв повідомив, що депутати від більшості у сесійній залі розпивали алкогольні напої під час вечірнього засідання 4 липня. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Вечірнє засідання завершилося викриттям регіоналів, які заховалися під балконом преси і прямо в залі розливали бухло. Гіршого складу ВР ще не було", - написав Ар’єв, виклавши декілька фотографій.

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Олег Медуниця також підтвердив на своїй сторінці у Facebook, що депутати вживали алкоголь.

"Очевидно, не витримавши напруги від роботи, група депутатів від ПР у закутку вирішила прийняти алкоголь. Хтось із свободівців побачив і звернув увагу залу", - поділився він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.