До СБУ викликають власника білбордів з вимогою до Януковича повернути заблоковані мільйони

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 8.07.2013 14:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21090

У Закарпатській області в Хусті власника рекламної фірми, яка розмістила білборди зі зверненням до президента щодо заблокованих Держказначейством коштів, викликають в СБУ.

Про це повідомив народний депутат Віктор Балога написав на своїй сторінці у Fаcebook.

«Щойно дізнався - мешканця міста Хуст Закарпатської області, який є власником рекламної фірми, що розмістила біл-борди зі зверненням до президента, викликають в СБУ. Хочуть знати, хто є замовником цієї соціальної реклами», - написав він, розмістивши фото білборду в Хусті.

Як повідомлялося раніше, у Мукачевому в ніч на 7 липня замалювали фарбою всі білборди з вимогою віддати громаді міста 24 млн грн, заблоковані Державним казначейством України.

Подібні борди зі зверненнями були розміщенні в рамках всеукраїнської акції мирного «вибивання» коштів, до якої окрім Мукачевого долучилися інші міста України, зокрема Івано-Франківськ, Суми, Рівне та ін. Окрім звернення до президента про повернення коштів, на бордах йшлося і про сфери та напрямки, які залишилися без фінансування уже понад рік: водоканал, зведення нового будинку культури, освітлення вулиць міста, облаштування дитячих майданчиків та парків.

Акцію мирного "вибивання" грошей з казначейства започаткував Івано-Франківськ.

Водночас прем’єр-міністр Микола Азаров визнав наявність блокувань Державним казначейством коштів в низці областей України і пояснює їх складною економічною ситуацією.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.