Корнацький заявляє, що міліція не шукає гопників, які стріляли у селян

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 9.07.2013 15:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21105

Кримінальна справа щодо нападу невідомих озброєних молодиків на аграрне підприємство колишнього екс-кандидата від «Батьківщини» Аркадія Корнацького де-факто не розслідується, а нападників, котрі завдали селянам вогнепальні поранення, міліція не розшукує.

Про це кореспонденту Тиждень.ua повідомив сам Корнацький.

«Ми розкадрували наявне у нас відео і добровільно передали у міліцію понад 20 фотографій осіб, котрі напали на працівників нашої агрофірми. Але міліція жодних слідчих дій не вчиняє і розшукувати цих нападників не збирається», – заявив Корнацький.

За його словами, ситуація довкола його підприємства і надалі залишається дуже напруженою. Зокрема вчора накладено арешт на насіння соняшника, яке агрофірма Корнацьких вже встигла продати іншій компанії.

Це насіння перевезли на інший елеватор, а не на той, де мало оброблятися. Тим часом фірма Корнацького не отримала за нього жодної копійки.

Також Корнацький повідомив, що у межах належних його підприємству земель постійно з’являються працівники міліції – як у формі, так і без неї – разом із іншими невідомими особами.

Корнацький очікує, що завтра під час збору урожаю на одній із належних йому ділянок може виникнути конфлікт, а міліціонера разом з жителями сусіднього села (котрі, за словами Корнацького, є найманцями – Ред.) будуть заважати його працівникам збирати урожай.

Як повідомлялося раніше, 18 червня колишній кандидат в депутати Верховної Ради від партії "Батьківщина" у 132 окрузі (Первомайськ, Миколаївська область) Аркадій Корнацький заявив про рейдерське захоплення ТОВ "Агрофірма Корнацьких".

За фактом бійки і стрілянини міліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 294 Кримінального кодексу України (організація масових заворушень).

Пізніше у Миколаївській ОДА заявили, що фірма Корнацького незаконно користувалася землею.

26 червня, Центральний районний суд Миколаєва заарештував на місяць підозрюваного у збройному нападі на агрофірму Корнацьких Костянтина Стрижака.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.