Нардепи від опозиції інспектуватимуть міліцію і прокуратуру Миколаївської області

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.07.2013 17:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21107

Народні депутати з фракції «Батьківщина» прибули до Миколаївської області для того, щоб проінспектувати роботу районних відділів міліції та прокуратури, а також зібрати скарги місцевих мешканців на міліціонерів.

Про це повідомляє прес-служба партії «Батьківщина».

До інспекційної групи входять народні депутати Андрій Парубій, Ігор Бриченко, Геннадій Москаль, які планують об’їхати райцентри Миколаївщини, відвідати районні управління МВС та прокуратури і провести прийом громадян зі збору скарг на діяння чи бездіяльність працівників правоохоронних органів.

Зокрема, у вівторок опозиціонери планують відвідати райцентри Криве Озеро, Первомайськ, Арбузинка, Врадіївка.

«Відомо, що криміногенна ситуація в Миколаївській області різко погіршилася за останні роки. Ця ситуація очевидно спричинена неспроможністю місцевої міліції навести належний правопорядок в області. Замість виконання прямих обов’язків УМВС Миколаївщини займається політичними розправами над прихильниками опозиції», - нагадав народний депутат Андрій Парубій.

За його словами, під час інспекції особливу увагу депутати звертатимуть на вбивства, зґвалтування, нанесення важких тілесних ушкоджень, які лишаються нерозкритими.

Крім того, депутати влаштовуватимуть в райцентрах прийом громадян. Вони закликають місцевих мешканців не боятися та повідомляти все, що може вказувати на злочини з боку міліціонерів. За результатами збору скарг будуть оформлені депутатські запити.

«Ми обіцяємо добитися повноцінного розслідування щодо всіх зібраних фактів», - розповів Андрій Парубій.

За інформацією народного депутата Геннадія Москаля, інспекційна група вже має в розпорядженні список з двох десятків нерозкритих злочинів, скоєних на території Миколаївської області.

«Наше завдання – зібрати максимум інформації по цих справах, отримати нові факти і домогтися розкриття злочинів і покарання винних», - зазначив Андрій Парубій.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.