Мешканці Врадіївки готують люстрацію місцевої влади

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 10.07.2013 14:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21116

Найближчим часом жителі смт Врадіївка Миколаївської області мають намір зареєструвати територіальну громаду і провести люстрацію органів влади в райцентрі.

Про це повідомив керівник ініціативної групи мешканців, один з організаторів акцій протесту Анатолій Бурлак, передають «Новости-N».

«У даний час ми працюємо над Статутом територіальної громади. Після його розробки і прийняття ми зареєструємо його у селищній раді і, таким чином, станемо повноправним суб´єктом у спілкуванні з органами влади», - зазначив Бурлак.

За його словами, якби територіальна громада у Врадіївці існувала раніше, до розгрому райвідділу міліції справа, може, й не дійшла б.

Як пояснив Бурлак, після реєстрації територіальної громади план початкових дій передбачає, зокрема, проведення люстрації всіх органів влади в райцентрі.

«Відразу після того, як ми зареєструємо Статут територіальної громади, ми приступимо до процедури люстрації всіх, хто представляє у нас органи влади: районної адміністрації, міліції, прокуратури. Це буде народна люстрація», - підкреслив Бурлак.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.