У Миколаєві повальні арешти й обшуки. Міліція б´є журналістів

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 12.07.2013 12:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21132

Вчора у Миколаєві по всьому місту тривали арешти й обшуки, при цьому міліція нападала і на журналістів.

Вдень співробітники Миколаївського УБОЗ провели обшук в піцерії «Челентано» на вул. Фалєєвська. Через дві години УБОЗівці нагрянули в торгово-офісний центр «Техноконтракт». У даний момент триває обшук на всіх 4 поверхах будівлі, повідомляють «Новости N».

Близько 16:00 співробітники СБУ затримали на вул. Севастопольської автомобіль Nissan. Трьох людей, що знаходилися в салоні, поклали «мордою в асфальт», наділи наручники. У затриманих, нібито, під час обшуку виявлено пістолет.

Надходять відомості про обшуки та арешти в інших місцях. Зокрема, як повідомляє місцевий сайт «Podrobnosti.mk.ua» сьогодні будівлю, в якій знаходиться їхня редакція по пр.Леніна, 101, заблокували озброєні працівники УБОЗ.

При цьому, як повідомила журналістка видання Наталія Барбарош, на неї напав один з правоохоронців, розбив їй телефон, викручував руки й душив.

За її словами, все це відбувалося на очах у міліціонерів і працівників з інших офісів, які знаходяться в цій будівлі. Міліція протримала журналістку більше 2-х годин в холі будівлі без засобів зв´язку, не пояснюючи в чому справа. Також міліція напала і на журналіста «Новин N».

З чим пов´язані ці події, поки не відомо. Одні стверджують, що все що відбувається пов´язане з розслідуванням вбивства миколаївського бізнесмена Антона Зубатіна, інші - що надійшла команда з Києва «приструнити» бунтівну Миколаївську область.

У секторі зв´язків з громадськістю управління МВС Миколаївської області повідомили журналістам, що «в рамках кримінального провадження з розслідування скоєння вбивства, співробітниками УМВС України в Миколаївській області здійснений санкціонований судом Центрального району обшук адміністративної будівлі, розташованого на перехресті пр. Леніна та вул. Інженерна.

Міліція не пояснює, на якій підставі в приміщенні тримали людей без зв´язку та можливості вийти, чому у журналіста відібрали техніку і т.д.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.