Начальника Святошинського райвідділу відсторонили від виконання обов’язків

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 13.07.2013 11:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21141

Начальника Святошинського районного відділку міліції відсторонено від виконання обов’язків.

Про це заявив начальник ГУ МВС України у місті Києві Валерій Коряк.

Коряк вийшов до мітингувальників і повідомив, що начальник Святошинського райвідділку (Юрій Гладик - Ред.) відсторонений від виконання своїх обов’язків. На питання, чи буде Гладик звільнений з посади Коряк відповів: «Ми будемо проводити перевірку і я думаю, що скоріш за все, воно станеться так, як ви кажете».

Крім того, Коряк пообіцяв мітингувальникам, що кримінальна справа за руйнування паркану довкола райвідділку порушуватися не буде.

«Ви зараз поставите паркан на місце і справи не буде», - сказав Коряк.

Зазначимо, що на даний момент мітингувальники вже поставили паркан на місце.

Також за словами Коряка завтра о десятій годині ранку у будівлі Святошинської райадміністрації відбудеться нарада, під час якої будуть шукати шляхи вирішення проблеми ринку "Шлях".

Наразі перед будівлею райвідділку перебуває приблизно сто мітингувальників, які починають розходитися.

Як повідомлялося раніше, у Києві міліціонер на ринку "Шлях", що у Святошинському районі, побив активістку Коаліції учасників помаранчевої революції, дівчину забрала швидка.

Згодом, за словами лідера КУПРу Сергія Мельниченка, працівники ринку зібралися біля Святошинського райвідділку міліції. Вони намагалися потрапити до будівлі, однак правоохоронці застосували сльозогінний газ та силою відтіснили протестувальників.

Через певний час відбулася друга спроба штурму, під час якої активісти зламали три секції паркану.До райвідділку пройшли народні депутати від опозиції, які провели зустріч з начальником ГУ МВС у м. Києві генерал-лейтенантом Коряком, прокурором Святошинського району та частиною підприємців ринку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.