Захарченко натякнув, що Святошинський райвідділ штурмували наймані активісти

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.07.2013 22:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21145

Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко під час спілкування із пресою звернувся до громадян із проханням не піддаватися на різного роду провокації активістів.

Адже вони іноді закликають до таких дій, за які в Україні передбачено кримінальну відповідальність, повідомляє УЗГ МВС України.

За словами Віталія Захарченка, на масові акції, де стаються різного роду сутички приходять одні і ті ж люди.

На думку Міністра, їх наймають для підбурювання певні політичні сили. Ці активісти закликають мирних громадян до вчинення правопорушень. І, на жаль, громадяни, які не завжди задоволені роботою міліції, піддаються на такі провокації.

- Якщо у вас є інформація про неправомірні дії працівників міліції, ви завжди можете звернутися до апарату МВС із заявою. Зокрема, в чергову частину Міністерства, можете прийти до мене на особистий прийом, або ж написати мені на блог. Я запевняю, що усі заяви будуть розглянуті, - наголосив очільник правоохоронного відомства.

На запитання журналістів про те, чи понесуть відповідальність учасники подій біля міліції Святошинського району, Міністр відповів, що підбурювачі однозначно будуть притягнуті до відповідальності.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.