У Миколаєві сотні далекобійників погрожують Києву транспортним колапсом

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 17.07.2013 20:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21179

Сьогодні у Миколаєві 200 водіїв приватних автомобілів-зерновозів організували акцію протесту, вибудувавши свої фури вздовж траси Р-06 Ульянівк -Миколаїв.

Далекобійники ратували за рівні умови роботи у сфері вантажних перевезень для усіх учасників ринку, повідомив один з учасників акції, який побажав залишитися анонімом.

Повідомляється, що миколаївських водіїв підтримали їхні колеги з Харкова та Кіровограда. Люди вимагали, щоб усі перевізники дотримувалися закону про вантажоперевезення, за яким маса авто разом з вантажем не може бути більшою за 38 тонн.

"Ми вимагаємо дати малому бізнесу працювати. Щоб великі компанії дотримувалися вимог закону про перевезення вантажів, як це роблять усі вантажоперевізники, і їздили не порушуючи норм дозволеної ваги. Машини цих компаній ДАІ не перевіряє, а вони їздять із зайвою вагою у 20 тонн. Навіть сьогодні ми бачили подібний випадок. Цю вимогу ми передали у Миколаївську облдержадміністрацію", - заявив співрозмовник видання.

У разі ігнорування владою акції миколаївських далекобійників, вони планують об’єднатися з колегами з інших міст і відправити сотні вантажівок до столиці, тоді як самі пройдуть у Київ і блокуватимуть пішохідні переходи столиці, провокуючи транспортний колапс, вказує видання.

Раніше повідомлялося, що учасники ходи з Врадіївки увійшли до Києва. Вони мають намір пікетувати будівлю МВС України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.