Перед початком мітингу учасників Врадіївської ходи влада розпочала капремонт Майдану

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 18.07.2013 15:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21188

У Києві на вулиці Хрещатик здійснюють капітальний ремонт із благоустрою Майдану Незалежності. Зокрема комунальники ще з 7 години ранку замінюють бруківку на тротуарі біля виходу з метро.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Це капітальний ремонт. У нас є дозвіл, узгодження, всі необхідні документи. Два тижні тому ми облаштовували інший бік вулиці - ставили огородження", - повідомив Павло Григорець, майстер РЕУ Шевченківського району.

За його словами, до кінця дня бригада виконає лише частину роботи, тому значна частина території біля дороги буде огородженою.

"Вам що, місця буде мало для акції? На тому боці ми нічого не робимо, - показує рукою працівник РЕУ. - Ми тут працюємо до п’ятої, можливо, до шостої години вечора".

Майстер також додав: "Нас сюди гаїшники не пускали із-за ваших мітингів. Потім начальники вже позвонили комусь і домовились".

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, наразі на Майдані все спокійно. Єдине, що помітно збільшилась кількість правоохоронців.

Зазначимо, що ці будівельні роботи співпали з акціями, які планують проводити активісти, що прибули до Києва пішою ходою з Врадіївки Миколаївської області.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.