На Луганщині росіяни на всю “зміцнюють братерство” із “соотєчєствєніками”, вивозячи українських дітей у сексуальне рабство

Автор/джерело -  © Схід-інфо



Дата публiкацiї - 8.02.2007 17:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2120

Двічі тільки минулу за добу було припинено вивіз до Росії неповнолітніх дівчат для сексуальної експлуатації, про це повідомляє ЦСО УМВДУ в Луганській області.

На пункті пропуску Должанське у 18.00 співробітниками УБЗПТЛ, кримінальній міліції у справах неповнолітніх і прикордонниками було затримано двоє громадян 1980 г. р. і громадянку 1982 г. р., які намагалися в рейсовому автобусі української реєстрації маршруту «Луганськ-Ростов» вивезти до Росії, як живий товар двох дівчат 17 і 19 років, мешканок м. Ровеньки і м. Лісичанськ.

А за годину на пункті пропуску Ізваріно на держкордоні затримано росіянина 1957 р.н. У його автомобілі «RENO» знаходилися 2 дівчини луганчанки 1989 і 1987 р. н.

Цей громадянин підозрюється в переміщенні жінок до Росії з такою ж метою, тобто торгівлею людьми для занять проституцією.

Від “Аратти”: проте політикани, які від цього регіону отримали мандат у парламент, сьогодні такими проблемами не переймалися. Вони сьогодні обирали, а завтра чи невдовзі переймуться проблемами мови, ЄЕП тощо, тільки не долею дітей, які, завдяки цим дядькам, продовжуватимуть мандри до Москви. У “братні барделі”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.