Суд оштрафував ще одного учасника Врадіївської ходи

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 25.07.2013 12:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21239

Шевченківський райсуд Києва зобов’язав сплатити 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян ще одного учасника Врадіївської ходи Володимира Іванова.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, таке рішення суд ухвалив на сьогоднішньому засіданні. Приводом для цього рішення став протокол про порушення правил проведення мирних зборів.

Житель міста Лубни на Полтавщині Володимир Іванов пішки пройшов до Києва, щоб захистити своє право не бути підданим катуванню в міліції.

Напередодні суду Іванов розповів Радіо Свобода: «Міліціянти прийшли скласти протокол про те, що ми сьогодні знаходимося на Майдані з порушенням рішення суду, яке забороняє проводити будь-які мирні зібрання на майдані Незалежності з 21 до 31 липня».

22 липня 2013 року ініціатор Врадіївської ходи Василь Любарець отримав 10 діб адміністративного арешту за організацію і проведення мітингу на Майдані.

За даними Володимира Іванова, зараз у центрі Києва залишаються майже 30 активістів, які вимагають адекватного розслідування подій у Врадіїівці і відставки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка через розгін 19 липня акції протесту на Майдані.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.