Чоловікам шкодить живіт і золота обручка

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.02.2007 02:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2125

А народження дитини робить жінку розумнішою. І золото їй не шкодить. Головне - щоб обручка не було затісною.

Бред Пітт має саме той живіт, про який мріють чоловіки

Чоловічий живіт – не привід для гордості

Часи, коли чоловік міг пишатися своїм черевцем як символом достатку, відходять у минуле. Так стверджують британські соціологи.

У ході опитування, в якому брали участь 500 чоловіків, кожний третій заявив, що ненавидить свій живіт, а кожний четвертий терпіти не може власну зовнішність загалом. Головними зразками для імітації визнано футболіста Девіда Бекхема і актора Бреда Пітта. Сильній статі так хочеться бути подібними до своїх ідолів, що вони починають прибріхувати, що займаються спортом, применшують свою вагу.

З народженням дитини жінки розумнішають

Такого висновку дійшли вчені університету в Річмонді.

Щоб зробити таке відкриття, спеціалісти-медики провели спеціальне дослідження. Як з’ясувалося, після народження дитини у молодих матерів значно поліпшуються пам’ять і спроможність до навчання.

Після пологів у багатьох відділах жіночого мозку відбуваються значні зміни. Організм і мозок жінки перебудовуються так, щоб брати максимальну участь у вихованні свого чада.

Причому ці якості не зникають відразу ж після народження дитини, а “закріплюються” в організмі – вони можуть проявлятися впродовж наступних 10-20 років.

Поцілунок – як страховка

Спеціалісти американських страхових компаній виявили цікаву закономірність: простий дотик до щічки перед тим, як чоловік іде з дому, продовжує йому життя в середньому на п’ять років.

Завдяки цьому ж нехитрому ритуалу чоловіки рідше стають жертвою нещасного випадку. Можна припустити, що справа не в самому поцілунку, а в атмосфері – повної любові і сприйняття, пише “Високий Замок”.

Золота обручка викликає імпотенцію

Обручка не повинна бути тісною

Фахівці вважають, що чоловікам шкідливо постійно носити золоту обручку, оскільки з часом дорогоцінний метал починає окислюватись і виділяти продукти хімічної реакції, які впливають на чоловічі статеві залози і можуть навіть призводити до розладів у сексуальній сфері. Нормальну роботу залоз здатні порушити навіть частинки міліграма оксидів золота незалежно від проби.

На здоров'я жінок золото не має негативного впливу. Учені пояснюють це тим, що гормональна і статева системи жіночого організму краще захищені від зовнішніх дій, а тому окислений метал їм не шкодить.

Проте вчені стверджують, що перш як процес окислення почнеться, повинно пройти багато років. Нейтралізувати ж шкідливий ефект можна, якщо постійно мити руки і чистити ювелірний виріб.

Проте є й інший механізм впливу обручки на здоров'я. У пальцях знаходиться велика кількість нервових закінчень, тому небезпечно носити тісні обручки. Адже надягаючи кільце, людина фізично діє на передачу нервових імпульсів, що впливає на її стан. На практиці лікарі іноді стикаються з випадками, коли досить зняти обручку з пальця, щоб людина назавжди розлучилася з головним болем і безсонням. Існують приклади, коли безплідні жінки, знявши назавжди перстень, нарешті змогли завагітніти.

Крім того, тісні обручки можуть викликати остеохондроз і радикуліт. Невдала прикраса середнього пальця може загрожувати людині атеросклерозом і гіпертонією, а перевантаження мізинця веде до патології дванадцятипалої кишки, повідомляє “Газета по-українськи”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.