Племінник Мельника теж погорів на хабарництві

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 31.07.2013 11:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21280

У Солом’янському районному суді перебуває справа щодо племінника ректора НУДПС Петра Мельника – Олександра, який раніше обіймав посаду першого заступника начальника відділу податкової міліції Солом’янського району Києва.

Ще в березні 2008 року Олександр був затриманий після отримання хабара в розмірі $30 тис. від підприємця, щодо якого мав намір порушити кримінальну справу, пише "Коммерсантъ Украина".

"Олександр Мельник провів місяць у СІЗО, проте потім не без допомоги дядька вийшов на свободу", - розповів співрозмовник у столичній міліції.

Тим часом, за інформацією видання, діяльністю Петра Мельника правоохоронці зацікавились ще минулого року, проте у зв’язку з тим, що він був народним депутатом VI скликання, притягти ректора до відповідальності було неможливо.

Як повідомлялося раніше, 27 липня працівники головного управління внутрішньої безпеки міністерства доходів і зборів спільно з головним управлінням боротьби з організованої злочинністю МВС затримали ректора Національного університету державної податкової служби Петра Мельника під час отримання хабара в загальній сумі 120 тис. грн.

28 липня Мельника перевезли до лікарні швидкої допомоги на Лівому березі Києва з СІЗО. Згодом стало відомо, що його госпіталізували через високий тиск.

Під час судового засідання 29 липня Петру Мельнику викликали швидку допомогу. Суд переніс розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу на 30 липня. Однак і цього дня суд не зміг обрати Мельнику запобіжний захід. Суд відклав розгляд справи до 31 липня, оскільки дані захисту і прокуратури щодо стану здоров’я Мельника були розбіжними. Суддя зобов’язала слідчого до ранку середи провести експертизу стану здоров’я підозрюваного і висновки надати суду.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.