По автівкам активістів «Дорожнього контролю» вже стріляють

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 31.07.2013 14:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21285

Організація «Дорожній контроль» стверджує, що в Маріуполі обстріляли автомобіль активіста руху Леоніда Разінкова. Водночас у міліції факт стрілянини не підтверджують.

Як повідомили у «Дорожньому контролі», інцидент стався 30 липня близько 5 години ранку у дворі будинку, розташованого за адресою бул. Шевченка, 321.

На місце події були викликана слідчо-оперативна група Жовтневого РВВС, яка зафіксувала факт правопорушення.

За словами самого Разінкова, таким чином намагалися виманити його з будинку для вчинення нападу. «Ось я й отримав перше попередження! Зв’язувалася зі мною прес-служба МВС міста і сказала, що за висновком експертів був удар невідомим предметом. Але, саме цікаво, що ніяких експертів не було! Приїжджала СОГ, взяли заяву опитали мене і поїхали. На моє запитання, що мені робити далі, сказали «вільний, займайся своїми справами, ми тебе викличемо», – розповідає активіст «ДК».

У свою чергу, міліція Донецької області повідомила, що до них по телефону звернувся житель Маріуполя, який представився активістом громадської організації «Дорожній контроль» і повідомив про пошкодження його автомобіля. «Як пояснив чоловік, уночі невідомий пошкодив його іномарку, яка була біля одного з будинків на бульварі Шевченка», – йдеться в повідомленні облуправління МВС.

«На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що на транспортному засобі заявника є два ушкодження. Невідомим предметом пошкоджено лобове скло та пластмасову деталь кузова. При первинному огляді встановити предмет, яким пошкоджено майно, не вдалося. Стверджувати, що це пневматична або інша зброя неможливо, оскільки на автомобілі кульових отворів не виявлено. Інформація про цю подію зареєстрована в установленому законом порядку. Зараз з’ясовуються обставини події», – зазначили в МВС.

Як повідомлялося раніше, 21 липня цього року біля свого будинку був жорстоко побитий журналіст «Дорожнього контролю» Олег Богданов.

Через три години в Маріуполі був побитий ще один активіст «ДК» Федір Добріцин.

За інформацією організації, тиждень тому Олег і Федір брали участь у рейді з виявлення порушень закону органами міліції та подали заяви, де зазначили свої адреси. МВС передала адреси бандитам і наказала «провчити» активістів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.