Звернення до громадян України незалежної профспілки військовослужбовців України

Автор/джерело -  © Незалежна профспілка військовослужбовців України



Дата публiкацiї - 9.02.2007 06:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2129

Події останніх 3 років в Україні призвели до різкого погіршення реального життєвого рівня пересічних громадян нашої держави, попри усі мажорні заяви у ЗМІ тих, хто сьогодні знаходиться при владі.

При цьому люди втомилися від брехні як «помаранчевих» та «біло-блакитних» вождів (стосовно «бандитів, що сидітимуть у тюрмах» та «покращання нашого добробуту вже сьогодні») так і традиційно лівих - комуністів та соціалістів, які взяли «шлюб за розрахунком» з олігархічними кланами. Тобто усі вони без виключення йшли на вибори із брехливими гаслами. На їхні заклики до стабілізації (читай стабільного розкрадання держави), заявляємо – НАС НЕ ВЛАШТОВУЄ СТАБІЛЬНІСТЬ ЦВИНТАРЯ, куди вони, можновладці, заганяють переважну більшість народу України.

Ми, військові професіонали, які знаходяться сьогодні у запасі та відставці, неодноразово чуємо від людей – Чого ж Ви військові мовчите? Виступіть на наш захист, а ми Вас підтримаємо! А дійсно – ЧОМУ?

Офіцери, згадайте текст Присяги. Ми давали її на вірність саме Народу України. Так чи не прийшов час виконати Присягу – захистити свій народ від знущання влади, більшість якого просто не переживе ще 4 роки її панування?

А саме, – ми вимагатимемо розпуску Верховної Ради України внаслідок обрання її на підставі брехливої передвиборчої агітації, а також систематичного порушення Законів та Конституції України при прийнятті нових законодавчих актів.

Підтвердження цього звинувачення у перевищенні Верховною Радою владних повноважень, яке тягне за собою суттєво погіршення життєвого рівня громадян шляхом обмеження їхніх прав, можна знайти у більшості рішень Конституційного Суду України. Єдиного органу влади, який має право офіційного тлумачення Законів та Конституції України.

Згідно римського права, на якому базується юриспруденція практично усієї Європи, громадянин мав лише 4 ОБОВ’ЯЗКИ перед своєю державою:

  1. ЗАХИЩАТИ СВОЮ КРАЇНУ ВІД ЗАГАРБНИКІВ

  2. СПЛАЧУВАТИ ПОДАТКИ

  3. ВИКОНУВАТИ ВИРОК СУДУ

  4. СКИНУТИ ВЛАДУ, ЯКЩО ВОНА ЗЛОЧИННА!

Відразу поясню: йдеться не про насильницьке повалення існуючого в Україні конституційного ладу, а про реалізацію народом свого права на безпосередню владу в Україні, викладеного у ст.5 Конституції України.

Це звернення не лише до офіцерів запасу, а до усіх громадян України. Саме ГРОМАДЯН, а не до ЕЛЕКТОРАТУ, модного слова, яке використовують у своїх промовах політики, прикриваючи ним слово «бидло», що видно із їхніх подальших дій.

Шлях, який обраний нами для досягнення мети (розпуск ВРУ) – піший без зброї похід до Києва, який планується почати 10 квітня цього року зі Сходу України (обумовлено виключно відстанню) з одночасним прибуттям до столиці учасників походу з інших регіонів України. Його здійснюватимуть невеликі агітаційні групи офіцерів запасу та усіх інших бажаючих підтримати нашу акцію, з проведенням коротких мітингів для роз’яснення мети у населених пунктах, через які проляже наш шлях.

Марш колон тих, хто йшов пішки, та тих, хто приєднається безпосередньо у столиці по Хрещатику з наступним цілодобовим пікетуванням ВРУ, Кабміну та адміністрації Президента до прийняття ними рішення про розпуск ВРУ та призначення позачергових виборів.

Одночасно у обласних центрах України перед адміністративними спорудами так само будуть встановлені цілодобові пікети у вигляді наметових містечок де збиратимуться підписи людей на підтримку наших вимог.

Як звиклі до дисципліни люди, що очолюватимуть цю акцію, запевняємо киян та мешканців інших міст України, що наметові містечка нашої довгострокової дислокації не перешкоджатимуть їхнім звичним маршрутам пересування, на них не будуть пошкоджена зелень і вони утримуватимуться у належному санітарному стані.

ВОДНОЧАС ЗАЯВЛЯЄМО, ЩО:

1. Це акція, хоча її ініціюють та очолюють військові, є акцією усіх громадян України, а не 2% населення, які є членами якоїсь із політичних партій. Тому ніякі партійні прапори та агітація за жодну з політичних партій під час походу та проведення наступних акцій – НЕПРИПУСТИМІ.
ЄДИНА СИМВОЛІКА ПОХОДУ - ДЕРЖАВНИЙ ПРАПОР УКРАЇНИ.

2. Під час походу та наступних акцій буде введений «сухий закон» та жорстка дисципліна, щоб запобігти різного роду провокаціям.
Тому тих, хто не в силах себе контролювати просимо підтримати нас лише своїми підписами у місцях їхніх зборів.

3. Невелика кількість безпосередніх учасників самого походу, та час його проведення (навесні) обумовлена обмеженістю коштів.
Ми проводимо цю акцію за кошти, надані громадянами України цільовим призначенням, які не можуть іншим чином безпосередньо прийняти участь у нашій акції, але повністю її підтримують.

4. Ніяких коштів іноземних держав, олігархічних кланів, політичних партій та одіозних політиків у фінансуванні цієї акції НЕ БУДЕ.
Єдиним джерелом фінансування, а тому і єдиним її замовником є – ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ.

Повний звіт про надходження та використання коштів буде оприлюднений нами у ЗМІ.

Тих хто має намір заробити на проведенні акції просимо не турбуватися. Участь у акції здійснюватиметься виключно на громадських засадах.

Відповідальним за проведення акції є перший заступник голови Незалежної профспілки військовослужбовців України - Владислав Федорович Литвиненко офіцер запасу, учасник бойових дій в Афганістані.

З усіма пропозиціями та заявками на безпосередню участь у акції прошу звертатися за адресою:

Поштова – 61200 м. Харків, майдан Конституції 1, пд. 7, к. 76-25

e-mail: npvu-vlad[at]ukr.net

тел./факс: (8-057) 730-04-42


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.