У оточенні Януковича нічого не чули про кидок журналістів

Автор/джерело -  © ЗІК



Дата публiкацiї - 9.02.2007 18:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2135

Керівництво регіоналів нічого не чуло про заборгованість з зарплатні журналістам "Схід-медіа". Так сказала народний депутат Герман-Стеців.

Сьогодні, 9 лютого, у коментарі ЗІКу, радник Прем’єр-мініністра України Віктора Януковича народний депутат Ганна Герман сказала, що нічого не знає про заборгованість журналістам ТОВ “Схід-медіа груп”, які в період передвиборної компанії працювали на Віктора Януковича.

«Хто це такі? Я нічого про них не знаю», – сказала нині радник, а в період передвиборної кампанії 2006 року прес-секретар Віктора Януковича Ганна Герман.

Як повідомлялося раніше, вчора колектив редакції сайту “Схід-медіа”
публічно звернувся до Президента України Ющенка із проханням допомогти вирішити проблему із заборгованністю редакції з боку партії Регіонів, яку вони “приховано піарили” під час останніх виборів.

“На сайті Cxid.info у період з січня по листопад 2006 року було опубліковано більше 1237 інформаційних матеріалів, присвячених партії Регіонів, Віктору Януковичу, Олександру Єфремову, Віктору Тіхонову, що в грошовому виразі складає 250 тисяч гривень”, - йдеться в зверненні колективу Cxid.info до Президента Віктора Ющенка.

Засновниками ТОВ “Схід-медіа груп” є: ЗАТ “Фінансист ”, Ігор Жутаєв (заступник голови правління АБ “Укркомунбанк”), В. І. Мірошник - прес-секретар Януковича.

Як стало відомо, керівництво ТОВ повідомило журналістів про їхнє скорочення, яке станеться 11лютого, й пообіцяло, що всім буде забезпечено нове робоче місце та зарплатня. Разом із тим, керівництво заявляє, що грошей дя погашення заборгованності - немає.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.