У регіональних газетах з’явилися фальшивки за підписом відомої журналістки

Автор/джерело -  © Телекритика



Дата публiкацiї - 8.08.2013 15:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21351

Кореспондент ТСН Ольга Кашпор заявила, що не є автором замовних статей, пов’язаних з висвітленням діяльності першого віце-прем’єра Сергія Арбузова, які вийшли у «Новій Тернопільській газеті», чернівецькій газеті «Буковина» та виданні «Черкаський край».

Про це вона повідомила через прес-службу «1+1».

Пані Кашпор обурена тим фактом, що в низці регіональних газет з’явилися матеріали, підписані її ім’ям, і вважає, що це шкодить її діловій репутації.

«З’ясувалося, що я у відпустці часу не гаяла, а підпрацьовувала одразу в чотирьох регіональних виданнях! Гастролювала у Черкасах, Чернівцях, Рівному і Тернополі. Про свої трудові звитяги дізналася з публікації на «Українській правді», навіть побачила скани статей, підписаних моїм ім’ям. Поява цих матеріалів за моїм підписом шкодить моїй діловій репутації, адже я ніколи не створювала статей подібного характеру», - пояснює пані кореспондентка.

Редактори газет, у яких вийшли статті, протитровані Ольгою Кашпор, повідомили, що журналісти з такими іменами у них в редакціях не працюють, а матеріали вони отримали вже готовими через рекламний відділ і розмістили їх на правах реклами.

Керівник ТСН Сергій Попов вважає цю ситуацію неприпустимою і такою, що може призвести до втрати довіри до журналіста. «Зараз маємо недопустиму ситуацію як з етичної сторони, так і юридичної: не можна ось так просто взяти і присвоїти ім’я, тим паче ім’я, за яким стоять роки професійної роботи і довіри глядачів», - сказав пан Попов.

Як сказала Ольга Кашпор в інтерв’ю «Телекритиці», вона не бере "джинсових" грошей.

Як пише «Українська Правда», 17 липня у «Новій Тернопільській газеті», чернівецькій газеті «Буковина» та виданні «Черкаський край» вийшла стаття «Кіпр не захистить від податків» та підзаголовком: «Верховна Рада підтримала ініціативу Сергія Арбузова, яка посилить контроль над великим бізнесом». Усі три тексти підписані Ольгою Кашпор.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.