Бакай відпрацьовує російський паспорт

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 12.02.2007 00:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2138

Екс-голова Держуправління справами Ігор Бакай, який втік у Росію, вважає, що Україна мала погодитися на обмін в газовій сфері, про який говорив російський Президент Володимир Путін.

Про це він сказав вчора в інтерв’ю каналу "Інтер".

"Я б пішов на створення консорціуму або передачу в оренду "Газпрому" нашої труби, а взамін хотів би отримати підприємства, які видобуваються газ, в об’ємах, які потрібні сьогодні Україні", - сказав Бакай.

Водночас він розповів, що свого часу був одним із противників "продажу української газотранспортної системи англійсько-американським компаніям".

За це, за словами Бакая, йому "закрили візу на все життя".

Як відомо, Бакай оголошений в розшук правоохоронними органами України і знаходиться в Росії.

Від “Аратти”: громадянин України і Росії одночасно, і колишній керівник НАК “Нафтогаз України”, Ігор Бакай, як завжди “схитрував”.

Адже, як людина, яка хоч трохи працювала у цій сфері, він повинен був знати, що мати можливість добувати газ - ще не факт, що він буде на кордоні України дешевший за російський. Як і не факт, що він дойде до кордону. Бо в Росії може просто не виявитися “вільних” потужностей для його транспортування. Як, наприклад, це сталося із туркменським газом, який купила Україна ще у Туркменбаші.

Одначе, кепські справи у кремлівських стратегів, якщо на пропагандистський “прорив” запускають таких одіозних осіб, як Бакай.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.