Чергова афера із тарифами. У Запоріжжі

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 12.02.2007 11:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2141

Прокуратура Запорізької області висунула звинувачення на адресу компанії Запоріжгаз про незаконне завищення тарифів на газ для населення.

Обласний прокурор Валерій Кулаков заявив на прес-конференції про те, що під час перевірки газової компанії співробітники прокуратури встановили, що при отриманні оплати з громадян стягувалася так звана додаткова винагорода, що йшла на оплату послуг ВАТ “Запоріжзв’язоксервіс”, що робить Запоріжгазу послуги з прийому платежів за спожитий газ від населення.

"Ми вважаємо це не законним, оскільки НКРЕ для ВАТ “Запоріжгаз” затверджена і введена в дію нова структура тарифів, і ці тарифи вже містять у собі послуги з прийому платежів за спожитий газ", - підкреслив Кулаков, зазначивши, що в масштабах області мова йде про суму, що обчислюється в сотнях тисяч гривень.

Наразі продовжується перевірка дотримання законності при формуванні тарифів Запоріжгазом, а також низкою інших підприємств регіону.

Від “Аратти”: цікаво, чим, окрім “сюрчка” публічних звинувачень закінчиться справа, яка має ознаки злочину: шонайменше, це - шахрайство із фінансовими ресурсами, при чому, у особливо великих розмірах і за обтяжуючих обставин.

Чи знов, як у столиці - влада пообіцяє ошуканим громадянам перерахувати особисті рахунки? А той, хто “нагрів рученятка”, залишиться не тільки на свободі, а й у керівному кріслі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.