Цушко розставляє найкращі кадри. А вони, очевидно, у Донецьку. Мабуть, скоро вибори

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 12.02.2007 12:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2143

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко представив особовому складу Головного управління МВС у Київській області виконуючого обов'язки начальника ГУ Костянтина Сапка.

Як повідомив начальник центра громадських зв'язків ГУ МВС Київської області Микола Жукович, колишній начальник міліції Київщини Віталій Яловенко зараз перебуває на лікарняному і не писав рапорт про відставку.

"Принаймні, у п'ятницю такої інформації не було. Можливо, з'явиться в понеділок", - сказав Жукович, уточнивши, що до призначення Сапка обов'язки начальника обласної міліції виконував його перший заступник Григорій Стельмах.

Раніше Сапко обіймав посаду першого заступника начальника Головного управління МВС у Донецькій області.

Від “Аратти”: “кадрова ротація”, як офіційно називають в МВС нинішню перетусовку керівних кадрів МВС (партія Регіонів, перебуваючи в оппозиції називала подібні дії “кадрова чистка”) аж задуже нагадує події 2004 року.

Тоді, біля керма МВС стояли персоналії, яких ми можемо побачити зараз, після приходу соціалістичного міністра. Більш того, тоді, так само як і зараз, регіональні управління активно “укріплювалися” офіцерами, які пройшли “обкатку” у Донецьку, і, як показали подальші події - були аж надто лояльні до певної політичної сили, а не до Закону.

Невже хтось активно готується до виборів? В усякому разі, схема дуже схожа.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.