Мельник “загубився” посеред українських і білоруських прикордонників?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 16.08.2013 15:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21433

Державна прикордонна служба України спростовує інформацію окремих ЗМІ про затримання у Білорусі та передачу українській стороні колишнього ректора Національного університету Державної податкової служби Петра Мельника.

“Ця інформація не відповідає дійсності. Ми зв’язувалися з білоруськими колегами і вони її спростували”, - повідомили УНІАН у у прес-службі ДПСУ.

За даними відомства, за інформацією білоруських колег, до прес-служби Пінського прикордонного загону (Білорусь) зверталися українські журналісти, які невірно зрозуміли отриману інформацію.

Як повідомлялося раніше, Мельника затримали на білоруському пропускному пункті “Верхній Теребежів” і передали прикордонній службі України.

Про це Тиждень.ua повідомив помічник начальника Пінського прикордонного загону Республіки Білорусь по роботі зі ЗМІ Михайло Бут-Гусаїм.

Зокрема, він підтвердив, що Мельник перетинав білоруський кордон.

«І був затриманий і притягнений до адміністративної за порушення правил перебування на території Республіки Білорусь без відповідних документів, а саме – паспорта. І був переданий ДПС України», – повідомив він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.