В Донецьку, на зустріч з Януковичем, журналістів допускають тільки з паспортом і не всіх

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 22.08.2013 11:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21470

В Донецьку журналістів змусили принести з собою паспорти на зустріч із главою держави, проте на саму зустріч так і не пустили.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

О 12 годині у Донецьку очікують на приїзд Президента Віктора Януковича. Спочатку він відвідає каплицю Варвари Великомучениці на головній вулиці міста — вулиці Артема.

Потім Янукович вирушить до драматичного театру, де відбудуться урочисті збори з нагоди Дня шахтаря. Територія навколо каплиці оточена працівниками міліції у радіусі 100 метрів. Рух по тротуарах перекрито.

Автотранспорт поки вільно курсує по головній вулиці міста.

Вітати Президента біля каплиці будуть близько 100 працівників Донецького управління податків і зборів, а також кілька десятків шахтарів. Усі вони мають запрошення, обов’язково показують паспорт і проходять крізь рамку металошукача. До каплиці пропускають лише акредитованих журналістів. Лише з посвідченням — не пускають.

Зі сторони вулиці Артема, біля драмтеатру, встановили три металошукачі, через які проходять члени Партії регіонів з паспортами і прапорами, а також шахтарі, яких привезли автобусами з Донецької і Луганської областей.

Акредитованих журналістів, які прийшли в драмтеатр на зустріч з шахтарями, закрили в маленькому тісному приміщенні і не пускають до зали, де буде проходити зустріч з Президентом. Кореспондент повідомила, що перед цим усіх журналістів пропустили через рамку металошукача, перевірили вміст сумок і паспорти.

Їм пропонують спостерігати за зустріччю з монітора, де буде транслюватимуться події у залі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.