Росія закрила кордон для 7 тисяч українців за правопорушення. А Україна закрила свої кордони для правопорушників?

Автор/джерело -  © ZIK



Дата публiкацiї - 27.08.2013 13:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21501

Понад 200 тисячам іноземців, які порушили російські закони, з початку поточного року заборонено в’їзд до РФ, зокрема, 7,2 тис. українцям.

Про це повідомляє Федеральна міграційна служба РФ.

«З початку року така доля вже спіткала більш як 180 тисяч іноземців. Лідирують представники Узбекистану (41%), Таджикистану (21%), Киргизії (9%), Азербайджану (6%) й України (4%)», – сказав представник ФМС.

Матеріали про заборону в’їзду ще 120 тисячам іноземних громадян на даний час перебувають на розгляді.

«Всього ж близько 300 тисяч іноземних громадян, які порушили режим перебування, згідно з чинним законодавством, не зможуть в’їхати в нашу країну», – сказали у ФМС.

Раніше заступник голови департаменту ФМС з організації роботи з іноземними громадянами Дмітрій Демиденко повідомив, що в групі ризику мігрантів, які перевищили термін перебування і не оформили статус для перебування на російській території, – більше трьох мільйонів осіб.

«У перспективі всім цим людям має бути закритий в’їзд до Росії», – сказав Демиденко.

Як повідомлялося раніше, нещодавно в Росії вирішили не пускати на свою територію іноземців, які два і більше рази протягом трьох років залучалися до адміністративної відповідальності на території країни.

Від «Аратти»: як підказує життєвий досвід, далеко не всі гості з Росії поважають закони України. А дехто, зокрема російські політики - їх просто й публічно ігнорують. При чому, всі 22 роки існування незалежної української держави.

Отже, виникає питання: чому більшість з цих осіб, які скоїли на території України правопорушення й досі безперешкодно перетинають російсько-український кордон?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.