Тітушко та ще двоє підсудних уклали з потерпілими журналістами мирову угоду

Автор/джерело -  © уНІАН



Дата публiкацiї - 30.08.2013 20:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21539

Вадим Тітушко відповідно до укладеної мирової угоди з потерпілими має отримати покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з відтермінуванням виконання рішення суду на 2 роки.

Відповідні дані, які містяться у тексті мирової угоди, сьогодні оголосила слідчий суддя Лариса Радуцька.

Також Тітушко має виплатити потерпілим матеріальну шкоду – Ользі Сніцарчук 707 грн, Владу Соделю 1613 грн протягом трьох місяців.

Водночас Тітушко добровільно зобов’язується виплатити журналістам відшкодування моральної шкоди - по 11 тис. грн кожному.

Крім того, згідно з мировою угодою, ще двоє підсудних у цій справі Михайло Пшук та Сергій Приходько мають отримати 2 роки обмеження волі з відтермінуванням відбування покарання на півтора роки.

Також вони повинні сплатити потерпілим солідарно по 4 тис. грн.

Як повідомлялося раніше, 18 травня 2013 року в Києві проходили акція опозиції «Вставай, Україно!» й антифашистський марш, організований Партією регіонів.

Біля будівлі Головного управління МВС в Києві на вулиці Володимирській молодики спортивної статури побили журналістку «5-го каналу» Сніцарчук і фотографа газети «Коммерсантъ-Украина» Соделя, які знімали бійку.

За підозрою в нападі затримали жителя Білої Церкви Тітушка (прізвисько - «Румун»). Він був у складі групи з 50 осіб, які влаштували бійку зі «свободівцями» на Великій Житомирській. Пізніше міліція затримала й висунула обвинувачення ще трьом особам: Приходьку, Ярошенку і Пшуку, їхні справи об’єднали зі справою Тітушка.

Сьогодні, 30 серпня, стало відомо, що троє підсудних у справі про побиття журналістів - Тітушко, Приходько та Пшук - підписали з потерпілими журналістами Сніцарчук і Соделем мирову угоду.

Ще один підсудний Андрій Ярошенко мирову угоду не підписав


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.