Нардеп Юрій Мірошниченко визнав, що у фракції ПР існує внутрішня опозиція

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 3.09.2013 10:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21560

Представник Президента України у Верховній Раді, депутат Партії регіонів Юрій Мірошниченко заявив, що у фракції ПР є група депутатів, які виступають проти інтеграції до Євросоюзу.

"Я думаю, що наші колеги ще будуть висловлювати свою точку зору, в тому числі про незгоду з інтеграцією України в європейські структури" , - заявив він в ефірі 5 каналу.

За його словами, це не є сенсацією, оскільки ПР є великою фракцією, яка має у своєму складі представників різних регіонів, у тому числі і мажоритарних округів, що відображають позиції своїх виборців.

"Що стосується Партії регіонів та її фракції, то вона чітко була окреслена, коли ми голосували в 2010 році, до речі, з ініціативи Президента Януковича, за закон про основи внутрішньої і зовнішньої політики. Сьогодні дискусія про євроінтеграцію на рівні законодавства вже завершена чіткою нормою, що передбачає кінцевою метою зовнішньої політики України інтеграцію в Євросоюз" , - заявив депутат.

Мірошниченко також пояснив, чому в порядку денному Верховної Ради на 3 вересня відсутні законопроекти, необхідні для підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

"Це пов’язано з непідготовленістю, адже процедура підготовки до розгляду у сесійній залі передбачає розгляд у комітетах. Я не хотів би говорити, що опозиція винна в чомусь, або представники більшості винні в чомусь, але комітети, на жаль, не працювали довгий час, а відповідно не розглянули на своїх засіданнях дані законопроекти" , - повідомив депутат.

Як відомо, сьогодні, 3 вересня, Верховна Рада України відновлює свою роботу після канікул. Як очікується, в сесійній залі з’явиться Президент Віктор Янукович.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.