Рибак відкрив третю сесію парламенту

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 3.09.2013 11:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21562

Голова Верховної Ради Володимир Рибак відкрив третю сесію парламенту. На відкритті сесії був присутній Президент Віктор Янукович.

В залі зареєструвались 385 народних депутатів. На відкритті сесії також присутні прем’єр-міністр Микола Азаров, члени уряду, керівники судів та інші. У залі Ради також присутні колишній президент Польщі Алєксандр Кваснєвський та екс-глава Європарламенту Пет Кокс.

Після відкриття сесії перед нардепами виступив Президент Віктор Янукович.

Далі згідно з порядком денним складе присягу новообраний депутат Вадим Новинський.

Крім того, Рада сьогодні планує розглянути вето президента Віктора Януковича до закону, яким парламент урегулювали правові, економічні й соціальні засади ведення органічного виробництва сільськогосподарської продукції, зокрема продуктів харчування.

Далі парламент розгляне в другому читанні законопроект Кабінету Міністрів №1246 "Про внесення змін у Податковий кодекс України щодо зміни кодифікації видів економічної діяльності".

Крім цього, планується розгляд у першому читанні законопроекту №2105а "Про внесення змін у Митний тариф України, затверджений Законом України "Про митний тариф України" (нова редакція)".

Також депутати розглянуть законопроект №2059, яким пропонується встановити, що перерахування пенсій військових, що не проведений з вини органів Пенсійного фонду або державних органів, здійснюється з дати виникнення права на нього, без обмеження по строках.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.