Нардеп Новинський не голосуватиме за євроінтеграційні закони

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 4.09.2013 20:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21585

Народний депутат Вадим Новинський не готовий голосувати у Верховній Раді за євроінтеграційні законопроекти проти волі севастопольців.

Про це він заявив журналістам, вийшовши з кінотеатру «Зоряний», де сьогодні відбувається зустріч депутатів від Партії регіонів з Президентом Віктором Януковичем.

Відповідаючи на запитання, чи буде він голосувати за євроінтеграційні законопроекти, Новинський відповів: «Я обирався в Севастополі, де у севастопольців настрої трошки інші. Вони виступають за те, щоб Україна була в Митному союзі. Я не можу голосувати без урахування думки севастопольців».

«З приводу вступу у фракцію Партії регіонів, швидше за все я буду там. Партія регіонів підтримувала мене на виборах, коли я йшов по Севастополю і багато ідеологічних норм партії мені близькі, але я поки не збираюся нікуди вступати...» , - сказав він.

На запитання журналістів, у який комітет він збирається йти працювати, депутат відповів: «Чесно скажу ще не вирішив, але те, що я буду в групі Росія-Україна - це 100 %».

Як повідомлялося раніше, сьогодні в кінотеатрі «Зоряний» відбулася зустріч фракції Партії регіонів з Януковичем, на якій, як заявляли самі регіонали, відбувалася «чоловіча розмова».

ЗМІ повідомили, що перед зустріччю на вулицях Києва в районі кінотеатру «Зоряний» було відключено всі світлофори і працювали патрулі ДАІ, а через кожні 100 метрів стояли пости бійців спецпідрозділу «Кобра». Також зазначалося, що на зустріч із Президентом прибули прем’єр-міністр Микола Азаров, члени уряду та новообраний депутат Новинський.

Як відомо, раніше з’явилася інформація про те, що група народних депутатів від Партії регіонів виступає категорично проти голосування за євроінтеграційні законопроекти.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.