У Кремлі продовжують лякати українців зачиненими дверима Митного союзу

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 19.09.2013 21:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21705

Прем’єр-міністр РФ Дмітрій Медвєдєв знову заявив, що Україна не зможе суміщати асоційоване членство з ЄС з інтеграцією в рамках Митного союзу.

Під час зустрічі з учасниками XV Генасамблеї організації інформаційних агентств країн Азії і Тихого океану Медвєдєв сказав, що заяви українського керівництва про готовність ратифікувати різні угоди нічого, крім подиву, не викликають.

"Aut nihil aut caesar" ("все або нічого"​​, дослівно - "або Цезар, або ніщо") - є така латинська приказка. Те ж саме я можу сказати відносно сумісності в асоційованому членстві в Європейському союзі і відповідної участі у Митному союзі ", - заявив Медведєв, повідомляє РІА Новости.

"Всі розмови про можливість бути і тут і там - повне лукавство. Це бажання, вибачте, просто запудрити мізки власному народу", - упевнений російський прем’єр. "Що ми трошки і там, трошки і тут, і звідусіль отримаємо свої дивіденди, - так не буває", - додав Медвєдєв.

"Якщо Україна зробила свій вибір на користь Європейського союзу, ми бажаємо нашим українським друзям максимально тісної інтеграції з Євросоюзом. Нехай вони заробляють гроші для свого національного бюджету від цієї участі. Ми сумніваємося в тому, що це принесе великі дивіденди. Але якщо вони зробили такий вибір, це їхнє рішення. Нехай їхні вчинки оцінює народ України ", - підсумував російський прем’єр.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.