Кабмін масово позивається на Президента. Очевидно, більше проблем в уряду не існує

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 15.02.2007 19:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2171

Кабінет міністрів України подав вісім адміністративних позовів проти Президента Віктора Ющенка.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив заступник Глави Секретаріату Президента України Ігор Пукшин.

«Вчора на засіданні Кабінету міністрів було розглянуто і схвалено 8 адміністративних позовів проти президента, бо Кабмін вважає, що президент незаконно видав розпорядження щодо низки голів адміністрацій», - сказав Пукшин

Позови, за його словами, подано до Печерського суду Києва.

Пукшин зазначив, що з юридичної точки зору ці позови є некоректними та неграмотними, а в самих позовах відсутня аргументація щодо порушення права позивача.

Пукшин також зазначив, що Президент не подаватиме зустрічні позови до Кабміну, оскільки вважає, що Главі держави це не пасує.

Від “Аратти”: вже стало неозброєним оком помітно, що головною метою перебування проффесіоналів у владних коридорах є далеко не “зростання добробуту кожного вже сьогодні”, а банальне пігрібання під себе владних стільців, аби забезпечити собі ж комфортне матеріальне майбутнє. І використання влади у традиційно більшовицькому стилі - виключно для придушення власного народу, як основного суб'єкту пограбунку та джерела збагачення вузького кола осіб.

Наочним прикладом цього є тарифна війна, розв'язана владою проти населення. Вже фактично всі контрольні державні органи публічно підтвердили - “дерибанщики від влади”, об'єднані під прапорами певних політичних сил, у наглий спосіб переймаються організованим шахрайством, при тому посягаючи на основоположе конституційне право громадян - право на життя. І роблять це абсолютно безкарно.

Проте, ще сьогодні вони не мають того владного абсолюту, який дозволив би їм відродити каральні традиції більшовизму - масові екзекуції населення, відродження ГУЛАГу.

А чи треба нам така влада - мусить вирішити кожен сам для себе. При цьому пам'ятаючи, що від цього рішення залежатиме майбутнє, не тільки себе, а й дітей та онуків.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.