Луценко впевнений, що Тимошенко звільнять

Автор/джерело -  © BBC



Дата публiкацiї - 23.09.2013 12:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21712

Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не має сумнівів в тому, що екс-прем’єра Юлію Тимошенко звільнять.

Про це він заявив в інтерв’ю ВВС Україна.

"У мене немає сумнівів у цьому. Питання в тому, коли і як це буде зроблено", - сказав Юрій Луценко, який також був ув’язнений після приходу до влади Віктора Януковича.

На запитання, які є варіанти звільнення екс-прем’єрки, Юрій Луценко відповів ухильно.

"Тут я знаю більше, ніж можу сказати, але боюся нашкодити. Але не хочу вам брехати чи говорити якісь загальні речі. Сьогодні будь-який мій коментар може внести зміни у процес звільнення Тимошенко. Янукович завів цю ситуацію у тупик. Машину треба розвернути. Давайте не ставити там нові дорожні знаки", - сказав він BBC.

"Я дуже хочу, щоб Тимошенко була звільнена, а це звільнить Україну", - додав пан Луценко.

На 10-й зустрічі "Ялтинської європейської стратегії" (YES), що відбувалася в Лівадійському палаці 19-22 вересня, Юрій Луценко прямо звернувся до президента України з проханням звільнити Юлію Тимошенко.

"В цьому історичному приміщенні я закликаю вас, Віктор Федорович, людину, яка не боїться Путіна, не боятися Юлію Тимошенко", - сказав він президенту під час відкриття конференції.

"Я дозволю собі як двічі судимий запропонувати вам просто взяти ручку і підписати рішення, яке дасть 100-відсоткову гарантію до вільнюської перемоги", - заявив Юрій Луценко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.