Істерія. Міністр культури РФ запевняє, що європейських цінностей не існує: їх придумала пропаганда НАТО

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 29.09.2013 16:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21768

Міністр культури Росїї Владімір Мєдінскій вважає, що європейських цінностей не існує, тому, що їх вигадала «північноатлантична пропаганда».

Про це Мєдінскій заявив в інтерв’ю агентству «Новини-Вірменія», під час візиту в Єреван.

«Поняття європейські цінності - плід порушеної розуму інтелектуалів від північноатлантичної пропаганди , їх не існує. У кожної людини є свої цінності. Якщо цих людей поставити разом , то якась частина цих цінностей їх об’єднує», - сказав Мєдінскій.

За його словами, говорити, що існує якийсь універсальний набір єдиних ціннісних стандартів для всього світу «теж неправильно».

«Світ дуже різноманітний, таким його створив Бог. Між аборигеном Австралії, народами в Центральній Африці, жителями Швейцарії, Вірменії та Росії може бути досить багато відмінностей, у тому числі й у цінностях, в уявленнях про добро і зло, але це абсолютно не свідчить про те, що хтось правий, а хтось не правий. Просто тисячоліттями формувався певний уклад, в тому числі і моральний», - сказав Мединський.

«Як правило, під егідою загальносвітових, так званих загальнолюдських, або ще цинічніше - європейських цінностей, одна держава намагається нав’язати ціннісну шкалу своєї еліти іншим народам, от і все» , - додав він.

Останнім часом Росія тисне на країни пострадянського простору, намагаючись завадити їх зближенню з ЄС. Зокрема, на думку експертів, під тиском Росії до Митного союзу вирішила приєднатися Вірменія.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.