Організатори Врадіївської ходи скасували її продовження

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 30.09.2013 18:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21785

Організатори Врадіївської ходи проти насильства заявили про тимчасове припинення акції. Зазначимо, що вони повинні були почати новий всеукраїнський тур з жовтня.

"Враховуючи особливості поточного моменту, "врадіївська хода" продовжує домагатися справедливості у справах врадіївських учасників ходи і всіх, хто звертається до нас по допомогу. А хода "Майдан від Врадіївки до країни любові" як наша остання і рішуча дія переноситься до часу, коли всі аргументи зі встановлення конституційного ладу в Україні будуть вичерпані", - заявив глава акції Василь Любарець.

За його словами, з новими протестами варто дочекатися того моменту "ікс", коли будуть вичерпані будь-які аргументи в суді. "Суд над ґвалтівниками з Врадіївки тільки розпочався і потрібно дати йому можливість продемонструвати свою неупередженість без найменшого тиску, залишаючи за собою право відповідно реагувати", - переконує ідейний натхненник.

Акція врадіївської ходи була тимчасово припинена 15 серпня і мала поновитися на початку жовтня.

Раніше Любарець анонсував всеукраїнську акцію протестів під назвою "Від Врадіївки до країни любові", метою яких стане відставка Президента і реформування держвлади в Україні.

Як повідомлялося раніше, акція Врадіївська хода почалася 7 липня після групового зґвалтування 29-річної жінки на Миколаївщині, яка впізнала в нападниках двох місцевих міліціонерів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.