Попов заходився наводити лад з паркуванням у центрі столиці

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 8.10.2013 10:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21858

Голова КМДА Олександр Попов заявив, що у Києві з 1 листопада слід запровадити жорсткий контроль за паркуванням в центральній частині міста.

Про це він заявив на засіданні колегії Київської міської державної адміністрації.

«До 1 листопада нам треба з ДАІ міста провести спільну нараду і розуміти, які можливості є ДАІ, щоб дуже жорстко віднестись до контролю щодо незаконного паркування»,- сказав Попов.

Він наголосив, що у Києві є проблема з паркуванням,які потрібно вирішувати. «Ми кожного разу, коли їдемо на роботу через центр, ми бачимо, стоїть знак про заборону паркування чи навіть зупинки і під знаком авто, і вони так цілу добу стоять і ніхто на них не звертає уваги», - сказав Попов.

«Це є проблема і нам її треба вирішувати разом з державною автоінспекцією. Тому я просив би вас поки що на своєму рівні це питання обговорити і з 1 листопаду заборонити паркування автомобілів в центральній частині міста, там де воно сьогодні заборонено. Або як варіант, але це вже по інших вулицях, вводити варіант паркування по парних і непарних числах. Є варіанти, з якими треба попрацювати, але рішення потрібно прийняти в жовтні. Й з 1 листопада ми повинні перейти на жорсткий контроль цього питання», - заявив Попов.

Як повідомлялося раніше, столична Державна автоінспекція запропонувала запровадити платний в’їзд до центральної частини міста у денний час доби.

Територію центру пропонують обмежити таким периметром: вулиця Чорновола – Глибочицька – Верхній і Нижній Вал – Набережно–Хрещатицька – Набережне шосе – бульвар Дружби Народів до площі Либідської – вулиця Горького – Боженка – Короленківська – Жилянська до площі Перемоги.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.