Міжнародний Суд над злочинами комунізму проти людства

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.02.2007 16:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2187

Громадськість України ініціює проведення Міжнародного Суду над злочинами комунізму проти людства.

З огляду на бездіяльність офіційної влади громадськість України власними силами ініціює створення Оргкомітету з підготовки та проведення Міжнародного Суду над злочинами комунізму проти людства, продовжуючи діяльність започаткованого у 90-х роках Українського Національного Комітету з організації міжнародного суду над КПРС-КПУ за злочини тоталітарного режиму («Нюрнберг-2»).

Формат проведення Міжнародного Суду:

  • Дата проведення - 1-5 жовтня 2007 року


  • Місце проведення -Україна, м.Київ, Палац «Україна», Палац Спорту


  • Орієнтовна кількість делегатів - 10 000 осіб

Серед організаторів Міжнародного Суду - Товариство "Меморіал", Товариство "Просвіта", Товариство політвязнів та репресованих, Асоціація дослідників голодоморів, ВО Свобода, ОУН (Ольжича) і ОУН-УПА, Патріот України, УНА-УНСО, інші організації націонал-патріотиного спрямування.

Склад делегатів:

Офіційні делегації країн світу

Делегації міжнародних правозахисних організацій

Делегації громадських організацій країн світу

Делегації українських діаспор країн світу

Особистості та діячі, що зробили вагомий внесок у справу викриття злочинів комунізму

Делегації свідків злочинів комунізму

Делегації ЗМІ країн світу

Мета Міжнародного Суду над злочинами комунізму проти людства:

1. Засудити комуністичну ідеологію на підставі фактів злочинної діяльності комуністичної партії та підпорядкованих їй ЧК, ГПУ, НКВС, МГБ , КГБ, СБУ та інших каральних органів.

2. Отримати безсумнівні підстави для заборони Комуністичної партії України.

3. Сприяти повній люстрації влади - державних та партійних діячів - на території України, користуючись при цьому даними, що виявлені в розкритих архівах НКВС.

4. Заборонити пропаганду антилюдської і антиукраїнської ідеології комунізму.

5. Унеможливити повторення злочинів комуністичного режиму у майбутньому

6. Об'єднати проукраїнські сили, щоб боротись проти реваншу посткомуністичних сил та створити справді національну державу.

7. Правильністю своїх рішень повернути громадянам віру в свою дієздатність, надати можливість нації реалізувати нагальне завдання сучасності – побудувати справедливе, демократичне суспільство, суверенну заможну Державу.

Громадські організації, партії та окремі громадяни, що увійшли до складу Оргкомітету Суду, мають на меті провести Установчу нараду оргкомітету до 1 березня 2007 року, спільними людськими та матеріальними ресурсами провести організаційні заходи до Міжнародного суду над злочинами комунізму проти людства, а також залучити, наскільки це можливо, державні органи влади до участі у діяльності Оргкомітету.

Діяльність Оргкомітету Міжнародного Суду буде широко висвітлюватись у ЗМІ та на всіх патріотичних заходах, що також сприятиме певному поступу у громадській свідомості для викриття злочинної сутності оккупаційної антиукраїнської влади, очолюваної комуністами, які з 1991 року знайшли останне пристанище саме на Україні та донині перебувають при владі. Протягом лютого 2007 року триватиме формування остаточного складу Оргкомітету та доопрацювання плану попередніх заходів.

Докладну інформацію можна отримати за тел: 8-097-876-80-69 (Вікторія Омельченко)
за адресою електронної пошти: omvia[at]ukr.net


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.