У Москві знайдено тіло вбитого Олександра Ярцева

Автор/джерело -  © РІА Новості



Дата публiкацiї - 19.02.2007 17:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2189

У Москві, у власній квартирі, знайдено тіло вбитого Олександра Ярцева, сина колишнього тренера футбольної збірної Росії.

В рамках розслідування справи про вбивство сина колишнього головного тренера збірної Росії по футболу Георгія Ярцева призначений ряд експертиз, повідомили в правоохоронних органах.

"У кримінальній справі призначені судово-медична і криміналістська експертизи", - сказав речник прокуратури.

За його словами, тіло Олександра Ярцева виявила його мати.
"Вона розповіла, що Олександр тривалий час не відповідав на її дзвінки, тому вона вирішила приїхати до нього додому", - повідомив представник силових структур.

Тіло тренера було виявлене в його квартирі сьогодні близько другої години ночі. "За попередніми даними, смерть наступила в результаті черепно-мозкової травми, - сказало джерело в правоохоронних органах. - Швидше за все, вбивство носить побутовий характер, проте слідство не виключає всі можливі версії злочину".

На даний час встановлюється коло осіб, які могли знаходитися з Ярцевим перед його смертю. Опитуються сусіди убитого тренера, його рідні і найближче коло друзів, сказав він.

Раніше в ГУВС Москви офіційно підтвердили, що в Москві минулою ніччю загинув Олександр Ярцев, син колишнього головного тренера збірної Росії по футболу Георгія Ярцева.

"Так, дійсно, сьогодні вночі тіло Олександра Ярцева було виявлене в квартирі будинку на Каргопольськой вулиці в Москві. Розслідуванням займається прокуратура Москви", - сказав представник ГУВС.

За даними із джерел у правоохоронних органах, убивство було скоєне не менше, ніж добу тому. Остаточно годину смерті має встановити експертиза.

Кримінальна справа порушена прокуратурою за фактом вбивства.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.