Азаров заявляє, що влада близька до вирішення проблеми Тимошенко

Автор/джерело -  © Дзеркало тижня



Дата публiкацiї - 11.10.2013 13:33 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21898

Прем’єр-міністр України Микола Азаров заявив, що Київ близький до вирішення ситуації, що склалася навколо справи екс-прем’єра країни Юлии Тимошенко.

"Ми дуже близькі до вирішення цієї ситуації (питання Тимошенко)", - сказав Азаров в інтерв’ю британській газеті The Independent, опублікованому на сайті видання у п’ятницю, 11 жовтня.

"Ні уряд, ні Президент не мають наміру перешкоджати підписанню Угоди про асоціацію... Я не бачу ніяких перешкод", - додав прем’єр України.

Як повідомлялося раніше, 4 жовтня екс-голова Європейського парламенту Пет Кокс і колишній Президент Польщі Олександр Кваснєвський звернулися до президента України Віктору Януковичу з клопотанням про помилування Юлії Тимошенко. Юлія Тимошенко у свою чергу заявила, що місія Європарламенту передала їй офіційну пропозицію про можливий виїзд до Німеччини для лікування. Екс-прем’єр-міністр України публічно прийняла цю пропозицію, враховуючи важливість для України підписання угоди з ЄС про асоціацію.

Проте міністр закордонних справ України Леонід Кожара заявляв, що офіційні переговори з приводу відправлення екс-прем’єра Юлії Тимошенко на лікування до Німеччини не ведуться.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.