Московська поліція здійснює масові арешти бунтівників

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 13.10.2013 20:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21913

Сьогодні ввечері, 13 жовтня, понад 250 людей затримані під часі безладів в Бірюльово та інших районах Москви.

Зокрема, близько 200 людей затримано в Бірюльово й околицях, ще 60 - на північному сході Москви.

"У Південному окрузі Москви поліція активно проводить затримання порушників громадського порядку. Наразі затримано близько 200 осіб, робота триває", - повідомили в МВС.

У Північно-Східному окрузі Москви, де також зафіксовано порушення громадського порядку, затримані практично всі учасники акції - близько 60 осіб.

Як повідомлялося раніше, що в ніч на четвер у Західному Бірюльово невідомий зарізав хлопця Єгора Щербакова на очах у його дівчини, після чого втік. У суботу ввечері і в неділю жителі району вийшли на вулиці з вимогою знайти вбивцю.

У ніч на неділю пошуки вбивці активізувалися, почалися облави на мігрантів, було затримано близько ста осіб. Справа була взято на особливий контроль і передана в управління з розслідування особливо важливих справ Слідчого комітету, а поліція оголосила нагороду в мільйон рублів за інформацію про вбивцю Щербакова.

У неділю учасники акції розгромили торговий комплекс Бірюза, був поранений співробітник поліції. Крім того, протестувальники прорвалися на овочеву базу, зафіксовано факти мародерства. Поліція затримала сімох людей і порушила кримінальну справу за статтею Хуліганство.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.