В УДАРі задумалися над новою тактикою протидії простроченій Київраді

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 16.10.2013 14:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21947

Без участі киян блокування засідання Київради не можливе.

Про це заявив депутат Київради від фракції "УДАР" Олексій Давиденко.

"Має бути сила народу. Без неї жодна політична сила не зможе заблокувати сесійну залу. Це може бути одноразово на півгодини, на годину. Але не постійно. Це ми побачили на прикладі двох останніх скандальних сесій", - заявив Давиденко.

На його думку, потрібно не битися, а розповідати киянам про рішення нелегітимної Київради.

"У ситуації, яка зараз склалася - це (битися) недоцільно. Ми повинні підготувати киян до того, що їх пасивність призведе до тяжких наслідків, які прийдуть до кожного в дім. Хтось проводить свої підприємницькі питання, а їх скасовують. Хтось візьме дитячу танцювальну студію чи якийсь майданчик в оренду, його заберуть. Можуть вибухати і точкові проблеми. Без цього розуміння не можливо нічого змінити. Все, що ми можемо зробити - це інформувати киян про ті рішення, які приймає незаконна Київрада", - вважає політик.

Разом із тим, Олексій Давиденко наголосив, що пікетувати і блокувати президію Київради необхідно, але "проливати кров" не потрібно.

"Пікетувати потрібно і не тільки надворі, але й у сесійній залі. Задля того, щоб кожного разу звертати увагу киян, що цього дня працює нелегітимний орган. Але жоден пікет, який проходить під стінами Київради, не має перетворюватись на силове протистояння активістів та міліції. Не потрібно битися до крові чи значних тілесних ушкоджень, якщо звісно це не загрожує національній безпеці. Не потрібно влазити у вікна, якщо вас не пускають через двері", - зауважив "ударівець".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.