Довибори у парламент. Колишня дружина Власенка вже хоче податися у політику

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 18.10.2013 13:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=21969

Екс-дружина Сергія Власенка Наталія Окунська має намір подати документи до ЦВК для реєстрації своєї кандидатури на вибори в «проблемному» окрузі № 223 в Шевченківському районі столиці.

Про це Окунська написала на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, вона має намір стати народним депутатом, щоб «удосконалювати закони, щоб наші з вами діти були захищені від непорядності, насильства, бруду і обману» .

«Чи готова до подачі документів на вибори. Я стала сильнішою і моє бажання допомагати матерям і захищати права всіх наших дітей є незмінним . Я дотримаю своє слово і візьму участь у виборах і мені все одно хто буде моїм конкурентом - влада чи опозиція. Хіба ми не бачимо, що вони однакові», - написала Окунська.

«Я корінна киянка, народилася і виросла на вул. Лисенка, і балотуюся в рідному з дитинства Шевченківському районі», - додала вона.

Як повідомлялося раніше, 16 жовтня в Україні офіційно почалась виборча кампанія в п´яти «проблемних» округах, де вибори призначені на 15 грудня.

Раніше Окунська вже заявляла, що має намір брати участь у виборах в одному з п´яти «проблемних» округах 15 грудня, щоб скласти конкуренцію Власенкові. Разом з тим, сам Власенко заявив, що не має наміру брати участь у цих виборах.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.