Міліція затримала екс-депутата Маркова. УВС в облозі

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 22.10.2013 23:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22009

Затриманого екс-депутата Ігоря Маркова вивели з приміщення, де він був на допиті, в наручниках, повідомляє видання “Таймер”.

Як повідомляється, близько 19:20 у будівлю, де нібито був заарештований екс-нардеп, пройшли кілька депутатів Одеської міськради та журналісти. Правоохоронці відмовилися відповідати на їхні запитання.

Пізніше прибув на місце подій Беркут, який почав відтісняти прихильників Маркова, присутніх під будівлею управління МВС. Однак люди прорвалися через оточення і зайняли внутрішній двір управління, скандуючи Маркова!

Також видання інформує, що екс-депутат був виведений із приміщення, де проходив допит, у наручниках.

Крім цього, відомо, що заступник начальника ГУМВС України в Одеській області Анатолій Місюра пообіцяв надати присутніх можливість поспілкуватися з Марковим. Зазначимо, що біля будівлі продовжують збиратися прихильники екс-депутата. Зараз під будівлею МВС перебуває близько двохсот осіб.

Видання повідомляє, що депутат Георгій Селянин та дружина Маркова зуміли поспілкуватися з арештованим через вікно. Екс-депутат повідомив, що не підписував протоколів допиту, і що поряд з ним перебувають озброєні люди. Також він встиг повідомити, що заарештований у справі "про губу українського націоналіста" від 2007 року. Після розмови Марков був переведений в інше приміщення.

У той-таки час одеська міліція спростовує інформацію про затримання політика.

"Ніхто його не затримував. Він зараз перебуває у слідчого і спілкується із ним", - заявили в обласному МВС.

Дружина екс-депутата Ігоря Маркова Інна загородила своїм джипом один з виїздів з будівлі Головного управління МВС України в Одеській області, прихильники політика починають спроби штурму.

На вулиці Єврейській, де розташований одеський главк МВС, збираються прихильники політика. Їхня кількість, за різними оцінками, коливається від 150 до 300 осіб.

Соратники політика двічі робили спроби штурмувати будівлю МВС, вимагаючи побачити свого лідера, але співробітники міліції відбили штурми. Як повідомлялося, до будівлі міліції прибули кілька загонів спецпідрозділу Беркут.

Відомо, що під час одного із штурмів постраждав оператор телеканалу Інтер.

"Ігор (оператор) упав під натиском натовпу і зараз з шиєю сидить у травматології", - написав на своїй сторінці в Facebook журналіст телеканалу Андрій Анастасов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.