Довибори у парламент. На Черкащині вже скуповують електорат

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 29.10.2013 14:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=22054

Влада переходить до активної фази протистояння з опозиціонерами.

Про це заявляє единий кандидат від опозиції на позачергових виборах у 197 окрузі Леонід Даценко.

"Холодна війна влади й опозиції переростає у гарячу фазу. Партія регіонів готується усунути представників опозиції з виборчих перегонів, не гребуючи ніякими методами. Найперший з яких – зняття опозиціонерів із виборів. Рік, що минув з часу виборів регіонали провели марно. Вони нічого конструктивного не зробили на 5 проблемних округах. Але перемогти хочуть. Значить, будуть залякувати, нагинати й купувати виборців. Щоправда, я не бачу методу, завдяки якому ці антизаконні кроки стали б дієвими", - сказав він.

"Уже зараз в Черкасах під носом в обласної міліції, СБУ й прокуратури невідомі особи розносять по 300 гривень, агітуючи в такий спосіб за деяких кандидатів. Однак влада вдає, що нічого й нікого не бачить", - додав він.

Даценко впевнений, що впливатимуть на перегони й деякі члени Центральної виборчої комісії.

"Минулого року представник ЦВК пані Лукаш була куратором Черкаської і Київської областей. Тобто ця пані активно посприяла, щоб Центрвиборчком не визнав перемогу опозиції в трьох округах. Зараз Лукаш працює секретарем ЦВК і має кабінет поруч із кабінетом голови. Тобто продовжує нести вахту на бойовому посту. Нині активно формуються окружні виборчі комісії. Судячи з деяких персоналій, їх склад утверджується в кабінетах Януковича та голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба. Ці люди врахували помилки минулого. Зокрема окружну виборчу комісію в Каневі із вокзального комплексу "Авторіка", що був обладнаний відеокамерами, перенесли до звичайного житлового будинку. Мене насторожує, що "регіонали", як щурі ховаються від світла в нори. Значить, готуються чинити свої темні справи", – заявляє кандидат у нардепи.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.